viernes, 9 de abril de 2010

Tillandsia albertiana



La Tillandsia albertiana, es una petita i discreta joia procedent del prolífic botànicament parlant Noroest argentí on creix principalment sobre roques, formant petites mates amb el temps.


El seu creixement és relativament ràpid i sense haver-ho observat directament, imagino la seva presència per aquests paratges, fora de època de floració literalment indetectable gràcies al seu aspecte críptic.


Es una planta de cultiu molt fàcil, resistent i molt tolerant a diverses condicions i per si fos poc amb una floració que podriem qualificar d'espectacular pel seu tamany relatiu i pel color roig viu dels seus tres pètals.



La Tillandsia albertiana, es una pequeña y discreta joya procedente del botanicamente prolífico Noroeste Argentino, donde crece principalmente sobre rocas donde forma pequeñas matas con el tiempo.


Su crecimiento es relativamente rápido y sin haberlo observado personalmente, imagino indetectable su presencia por esos parajes fuera de época de floración debido a su aspecto totalmente críptico.



Es una planta de cultivo muy fácil, resistente y tolerante a diversas condiciones de cultivo y por si fuera poco con una floración que podriamos calificar de espectacular, por el tamaño relativo de sus flores y por el color rojo vivo de sus tres pétalos.

No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails