martes, 11 de mayo de 2010

Tillandsia caliginosa






Planta de floració hivernal, habitualment ho fa durant quasibe tota l'estació, les característiques flors grogues, profundament perfumades, recorden la flaire i l'aspecte de la Tillandsia crocata, però de mes tamany, no de bades un sinònim d'aquesta espècie és Tillandsia crocata var tristis.




Hi ha alguna descripció d'ella, que diu que les flors son d'un color marró groguenc i no fa menció al seu perfum per altra banda molt evident, l'aspecte general és amb les fulles ben cobertes de tricomes excepte la part central de creixement i clarament dístiques. És originaria del nord d'argentina i Paraguai i el seu cultiu és fàcil, produint una gran quantitat de llavor.




Planta de floración invernal, habitualmente lo hace durante toda la estación, características flores amarillas profundamente perfumadas, que recuerdan en color y perfume a las de la Tillandsia crocata, no en vano uno de sus sinónimos es Tillandsia crocata var tristis.







 Hay algunas descripciones de ella,m que hablan de sus flores color amarillo marron, sin mencionar su perfume por otra parte muy evidente, Su aspecto general es con las hojas densamente cubiertas de tricomas, excepto por su parte central de crecimiento y claramente dísticas. Es originaria del norte de Argentina y Paraguay y su cultivo és muy fácil, produciendo gran cantidad de semillas.





No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails