miércoles, 30 de julio de 2008

Incubació 2


Incubació 2

Amb una resistència de silicona, un troç de tela metàlica i unes brides, es va constrüir l'element calefactor, en aquest cas, donava uns 45ºc, el porexpan, que vaig fer servir com element aïllant, suporta perfectament el contacte directe amb l'element.



Unes plaques retallades amb un ganivet calent, la resistència al fons i una safata, si pot ser d'un color més discret que la meva, per poder posar-hi esponges humides en cas de necessitat (no va fer falta)
Quan la capsa està tancada, la temperatura es conserva molt i pot pujar massa, llavors, un petit ventilador pot ajudar a evitar pujades no previstes.


L'element principal, és però el termostat, un bon termostat com l' AKO 14123, amb una sonda situada junt als ous i regulant l'ences i apagat de la re4sistència. En aquest cas, la temp es va ajustar a 31.5ºc, quan es desconnectava , pujava la temperatura fins a 32ºc amb el calor residual. Aço no és problema amb una resistència fluixa com aquesta, però altres que he provat, poden passar el limit de seguretat de 33ºc i necessiten evaquar calor amb ventiladors.


Be, tot el muntatge complet, va viatjar, perfectament ubicat i recollit, allà on les vacances ens van portar, la temperatura es va situar entre 31ºc i 32ºc tot el temps i amb algunes reformes, em quedo amb aquest nou disseny, per que requereix menys atenció i és més precís.



No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails